Zakelijk een auto huren 

Zakelijk een auto huren 

Als je een startende ondernemer bent, dan kan het voorkomen dat je af en toe klanten moet bezoeken voor besprekingen of naar de groothandel moet rijden om inkopen te doen. De kans is erg groot dat je niet het budget hebt om direct een auto te leasen of zelfs aan te schaffen en dan heb je eigenlijk een probleem. Toch kan het anders en dat kan door een auto te huren. Hier lees je meer informatie over het zakelijk huren van een auto en wat daarbij komt kijken. 

 

Mogelijkheden

Als startende ondernemer kan je het best een deelauto Eindhoven huren. Een deelauto is een auto die gedeeld wordt door meerdere mensen. Dit houd zeker niet dat je met vreemden gaat reizen want als jij de auto huurt, dan ben jij de enigste persoon in de auto en mag je de auto natuurlijk ook besturen. Dit is natuurlijk wel zo fijn. In de meeste omgevingen, dus ook bij jou in de buurt, is er wel een deelauto te vinden. Het huren van een deelauto is in de meeste gevallen goedkoper dan het huren van een auto van een verhuurbedrijf. Ook is het huren van een deelauto eenvoudiger en sneller. 

 

Wat kost het?

De kosten van het huren van een deelauto verschillen altijd. Dit heeft er puur mee te maken of je een auto huren voor een weekend wilt of een dag nodig hebt. Het is vrij logisch dat als jij een deelauto wilt huren voor een weekend dat je meer geld kwijt bent dan het huren van een deelauto voor een dag. Elke deelauto komt met een beperkt aantal gratis kilometers en voor elke extra kilometer moet je dan wel helaas betalen. Het is daarom verstandig om de verschillende aanbieders te vergelijken op prijs en mogelijkheden. 

 

Hoe werkt het?

Het huren van een deelauto is zeer eenvoudig. Je hoeft enkel de mobiele applicatie van de aanbieder op je telefoon te installeren. Als je dit gedaan hebt, dan kan jij je registreren met je rijbewijs. In de meeste gevallen wordt je account binnen enkele minuten goedgekeurd en kan je gaan starten met het zoeken van een auto die ergens bij jou in de buurt staat. De auto kan je openen en ook starten met de mobiele applicatie. Het is enorm belangrijk dat als jij klaar bent met het huren van de deelauto, dat je deze ook weer terugzet op dezelfde plek. Dit is dan de plek waar je de auto hebt opgehaald. 

 

Reageren is niet mogelijk.