Aanbod ex lease auto’s

Aanbod ex lease auto’s

Het aanbod ex lease auto’s bestaat uitsluitend uit tweedehands auto’s die eerder als lease auto zijn gebruikt. Met het aanbod ex lease auto’s  heb je als nieuwe berijder niks te maken met bijtellingen of andere fiscale aangelegenheden die komen kijken bij een leaseauto. De auto kan direct in gebruik worden genomen. Vaak is deze collectie zorgvuldig samengesteld. Van de teruggekomen leaseauto’s worden dan ook wekelijks de best onderhouden auto’s uitgezocht zodat ze je kunnen verzekeren van een goede aankoop.  

Een ex lease auto kopen is een goede optie!

Bij het kopen van een gebruikte auto wil je graag weten hoe de vorige eigenaar de auto heeft gebruikt en wat je kunt verwachten. Een ex lease auto kopen is daarbij een uitstekende optie. Je koopt een jonge auto waar ‘de kop af is’. Bij een ex  lease auto is de volledige kilometer- en onderhoudshistorie bekend. Veel waar voor je geld, in goede staat en voor een scherpe prijs. Vaak zijn de aangeboden voorraad ex lease auto’s direct online vindbaar en worden regelmatig bijgevuld. Je kunt de kwaliteit verwachten gewend bent. De auto’s zijn meestal afkomstig uit eigen leasemaatschappijen. Het gaat om jonge auto’s die bovengemiddeld veel kilometers in een korte periode gereden hebben. Daardoor worden ze voor scherpe prijzen aangeboden.

Lang of kort, je kiest zelf

Ook voor de zakelijke markt is het handig om eens te kijken naar de aangeboden ex lease auto’s. Een ex lease auto is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een auto nodig hebt voor een korte periode, zoals voor een project of tijdens de proefperiode. Komt er een collega bij die nog in zijn proeftijd zit of bijspringt op een tijdelijk project dan is het short leasen van een ex lease auto wellicht de juiste formule. Je breidt je wagenpark uit in alle flexibiliteit, zo lang of zo kort als je zelf wilt. Short Lease is flexibel en comfortabel. Je staat nooit voor verrassingen door onze heldere voorwaarden. Short Leasen kan al vanaf 30 dagen. Na die ene maand kun je de auto weer kosteloos inleveren of langer houden uiteraard. Je voordeeltarief is afhankelijk van het type auto dat je kiest.

Reageren is niet mogelijk.