Hoe je als ZZP’er toch kunt leasen: shortlease ZZP

Hoe je als ZZP’er toch kunt leasen: shortlease ZZP

Vaak is het als ZZP’er niet mogelijk een auto te leasen. Vooral als startend ondernemer loop je vaak tegen allerlei regels aan waardoor het niet mogelijk is gebruik te maken van (financiële) diensten. Dat gebeurde mij ook. Erg oneerlijk, als je het mij vraagt. Gelukkig is het wel mogelijk voor shortlease te kiezen. Shortlease ZZP contracten zijn bedoeld voor zelfstandig ondernemers die graag een auto willen leasen voor korte tijd. Shortlease is vaak al mogelijk vanaf één maand en is daardoor een bijzonder populaire vorm van leasen geworden. Vanwege de flexibele voorwaarden is het mogelijk de auto voor zeer korte termijn te leasen. Toen ik me had verdiept in shortlease trokken deze voorwaarden me al snel over de streep. Met shortlease voor ZZP’ers kun je ook als zelfstandig ondernemer gewoon een auto leasen. De constructie is vergelijkbaar met het huren van een auto, maar komt wel met alle voordelen van leasen. Zo maken onderhoud en eventuele schade deel uit van de leaseovereenkomst. Je hoeft als bestuurder alleen te tanken. Verder zijn alle zaken geregeld in het contract. Ideaal, als je het mij vraagt!

Services bij shortlease ZZP

Misschien vraag je je af of je bij shortlease voor ZZP’ers minder service krijgt. Dat is niet het geval, als je een contract afsluit bij een gedegen leasemaatschappij. Bij een shortlease ZZP contract mag je altijd verwachten dat zaken zoals afschrijving, onderhoud, belasting en verzekering. Zelf betaal ik taalt één vast bedrag per maand waar al deze zaken in zitten. Dit geeft mij zekerheid. Bovendien hoef ik zo niet langer naar het onderhoud van de auto om te kijken. Als je weinig kilometers maakt kan shortlease voor ZZP’ers een ideale oplossing zijn. Vraag wel altijd naar het aantal kilometers dat je kunt rijden op je contract. Vaak zit hier een maximum aan. Als je op de hoogte bent van alle voorwaarden ga je met een goed gevoel de weg op en roept de rekening aan het einde van de maand geen vragen op.

Modellen 

In eerste instantie dacht ik dat het bij shortlease voor ZZP’ers niet mogelijk was een mooi model auto uit te kiezen. Dat bleek echter zeker wel het geval te zijn! Of je nu een kleine auto nodig hebt of juist een grote, een shortlease ZZP contract biedt je alle vrijheid die je nodig hebt. Bovendien is er altijd binnen twee werkdagen een auto beschikbaar. Als je vandaag nog besluit dat je overstapt op shortlease voor ZZP kun je deze week nog in je auto de weg op. Zo kwam ik zelf ook snel aan een goede, veilige en representatieve auto. Ben jij op zoek naar een mooie auto die je door middel van shortlease kunt leasen? Neem dan contact op met een leasebedrijf dat shortlease aanbiedt. Vraag altijd expliciet naar deze vorm van lease als je ZZP’er bent en graag flexibel wilt leasen. Je profiteert dan optimaal van de voordelen van shortlease.

Reageren is niet mogelijk.